lördag 30 april 2011

Sleeping with a broken heart

Hej bloggen
Idag har varit en seg dag, har inte gjort så mycket. Sovit till eftermiddan och sedan bara segat. På kvällen gick jag, min kille och min kompis jessy och åt mat på babbel.

Känner ni ibland att ni kanske inte blir älskad lika mycket, eller att någon inte bryr sig om dig längre, sådär känner jag mig just nu, känner mig lite ensam och jag önskade att dagen kunde ha gått på ett annat sett. Jag vet att det kan låta lite deprimerande, hoppas bara att dagen blir bättre innan dagen tar slut.

( Om läser detta, vill jag att du ska veta att jag älskar dig, du vet vem du är)

// M.M




onsdag 27 april 2011

Another day at school

Hellu
Just nu sitter jag i skolan, klockan är tio på kvällen och jag är super trött. Egentligen behöver jag inte vara här, för att jag är redan klar med min tenta ( fast egentligen borde jag börja med teori boken till körkortet) men jag är bara här bara för att suppotra min söta kille som ska göra tre tentor på tre dagar. Snart ska jag sätta på serien Glee på datorn så att jag inte dör av tråkhet, oh jag älskar Glee, så bra är den och jag älskar när de sjunger. Och ni som inte kolla på Glee så rekommenderar jag det starkt, kolla på den! :)

// M.M

tisdag 26 april 2011

Utmattad

Hej bloggen
Idag har det faktiskt varit en seg dag. Hade en matte tenta i morse, det gick faktiskt mycket bättre än vad jag hade förväntad mig. Sedan har jag varit hemma hela dagen och umgåtts med min killes familj. Har varit väldigt trött och utmattad idag, skulle bara vilja sova hela dagen, och bara vila hela dagen imorgon, men imorgon blir det jobb igen. Hoppas bara att jag är mycket piggare imon än vad jag är idag.

Hej så länge// M.M

måndag 25 april 2011

Muuuuums....

De här är lite nyheter från marabou, det finn vissa som jag tycker om och vissa lite mindre.





//M.M

U dont know me like that

A taste of heaven










Längtaaaaar


Oh jag längtar till min iphone 5 kommer ut till markanden, det har gått fram och tillbaka när iphone 5 ska släppas ut, men tror nog att det äntligen har fastställts på september, som tur att det inte är senare. Men ändå känns det som evigheter. Jag är liten freak när det gäller mobiler, vill alltid ha den senaste, men har aldrig ägt en iphone så jag tror att det är dags för det. Har hört så många grejer om den, en bättre kamera, rörelse detektor och även en design som liknar en ipod, hmm undra vad det kommer bli till slut.

// M.M

söndag 24 april 2011

Vad tycker ni?

Situationen är såhär, jag har blivit bjuden till en bröllop som jag kanske ska gå på, eller ah egentligen är jag bara plus en men min pojkvän och hans familj är bjudna så jag bara följer med. Så, jag är riktig en sådan tjej som alltid måste planera allt i förväg, så jag har redan börjat och kolla efter klänningar som jag skulle kunna ha på bröllopet och bröllopet är i juli. 
Anyway här är klänningen, vad tycker ni?


// M.M

cocktail dresses

Man vill bara köpa alla dessa klänningar, så fina och vackra.





// M.M

lördag 23 april 2011

Godmorgon

Hej bloggen
Är helt ny vaken, kan knappt öppna mina ögon, men tyvärr kan jag inte gå och somna om igen för att jag och min kille är ska köra hans föräldrar till flygplatsen. De ska nämligen åka till Gran Kanaria en vecka, lucky, är så avundsjuk, vill också kunna åka någonstans men har en tenta och inga pengar så får nog stanna kvar här i Sverige. Än så länge gör det inget så länge vädret är bra ;)
Ha det bra så länge

// M.M



Nelly- Just A Dream

onsdag 20 april 2011

Check it out

Haha den är så bra, och roligt, kolla vet jag ;)


Lazy

Hej bloggen
Det har varit ett tag jag skrev något här, men om jag ska vara ärlig så har jag varit jätte lat de senaste dagarna. Är en väldig lat tjej, men har även stor brist på järn så jag blir dubbel så trött än vad jag är. Inget nytt har hänt på sistonde faktiskt, har shoppat lite faktiskt igen, kanske inte är så smart på tanke på att jag inte har så mycket pengar, men när man ser allt som finns kan man inte låta bli. Idag har jag heller inte gjort något speciellt, först blev det lunch i skolan som blev påsk buffé, sedan gick vi till min killses syster Sara. På kvällen blev det en tur till min kille där vi kollade på våra Thailand resa.
Och just nu sitter jag i skolan redo att plugga, yay vad kul ( NOT ).

Want summer now







// M.M

måndag 18 april 2011

La familia

Godmorgon allihopa :)
Idag hade jag bara tänkt att tillägna bloggen till min familj. För ett år sedan har jag flyttat till Borås från Göteborg för att plugga. Min bror, mamma och min pappa bor fortfarande kvar där, så man kan säga att jag inte alls träffar de lika ofta som jag bruka göra. Det är ju alltid svår att vara ifrån hela sin familj för att vara självständig, men det är ju ett måste. Sedan har jag inte träffat mina släktingar heller på ett tag, har ju mina kusiner, faster och farbröder här. Alla familjer har sina upp och ner stunder, och min familj är inget undantag. Men det jag vill säga är att jag saknar min familj, kusiner, faster och mina farbröder oerhört mycket, och jag älskar de från hela mitt hjärta och att de ska veta att jag aldrig slutar att tänka på de, även om de tror det.

JAG ÄLSKAR ER!! <3



Jag och min bror :)



Min pappa och mamma <3
// M.M

söndag 17 april 2011

Beautiful









Bucatini alle pancetta e pomodorini

Här kommer upp pastan som jag och min pojkvän har lagat, rekomenderar starkt. Är både gott att äta och lätt att laga.


Antal portioner 4

Ingredienser:
1Kg körsbärtomat på kvist
4 Klyftor vitlök
Olivolja
2 Tsk honung
2 msk smör
1 msk vitvinäger
Svartpeppar efter smak
Salt efter smak
2 pkt bacon
1 pkt pasta
1 kruka basilika
mozzarella
parmesanost

Jag tycker personligen mycket om parmesanost så jag lägger alltid lite extra av det på min tallrik, men man gör som man vill.

Gör så här

1. Tärna eller dela tomaterna och skiva vitlöken tunt.
2. Hetta upp en traktörpanna eller en vid kastrull.
3. Fräs vitlöken lätt i olivolja och ringla i honung, rör om och tillsätt tomaterna direkt.
4. Tillsätt smör och smaksätt med flingsalt och svartpeppar från kvarn.
5. Koka tomaterna i cirka 10 minuter tills nästan all vätska kokat bort.
6. Skiva och knaperstek baconet.
7. Koka pastan a dente.
8. Blanda med pastan med tomatsåsen på ett stort serveringsfat, strö över bacon och riv mozzarellan i bitar över pastan.
9. Toppa med färsk basilika och nyriven färsk parmesanost.
10. Servera genast!

 
Iallafall smaklig måltid :) // M.M 

Today

Har varit hemma hos min pojkväns familj och umgåtts med de hela dagen idag, har inte gjort något speciellt, suttit i solen och segat för det mesta. Nu är jag hemma igen, har duschat färdig, och nu ska jag börja ta på mig för att börja åka till skolan. Måste ju plugga som sagt, matte B -.- , det är nog den tråkigaste ämnet man kan ha, efter historia såklart. Men men, de goda nyheterna är att jag och min kille ska laga våran jätte goda pasta idag, ohh jag längtar :). Ska ta kort och sedan lägga upp den här tillsammans med receptet senare.

Kram så länge// M.M

Lilla jag :D

Sol :D

Godmorgon :)
Nu har jag äntligen vaknat och det är varmt och soligt ute, äntligen. Man blir så mycket gladare när man ser att det är soligt, längtar bara till då jag får ta på mig mina sommar kläder och får njuta av den underbara vädret. Har börjat sakna att gå till stranden, ute serveringarna eller bara grilla ute. 

Kommer nog stanna inne hela dagen tror jag, måste börja plugga ordentligt nu för att det är ju tenta snart. Anyway ha det bra så länge.

//M.M

Jag och min bror när vi var små :)

lördag 16 april 2011

En klassiker :)

Så söööt :)

Heellluuuu

Har precis vaknat och jag ser helt förstörd ut, det är kallt och grått, vill bara ligga i sängen hela dan och inte göra något. Men istället måste jag börja ta på mig för att jag måste dra till min killes syster Sara först. Ska träffa henne och sedan dra och sola:) Tror att jag kommer bli riktig brun idag;) Sedan för jag se vad jag kan hitta på idag, skulle jätte gärna gå på bio eller något men tror nog att det kommer bli plugg till sist.

Här är några bilder från igår:

Jag och Saras son Kevin

Min kille Pouria och lilla Kevin

Jag och Kevin :)

// M.M

fredag 15 april 2011

Grym dansare

Tycker att han är en jätte grym dansare, ta och kolla vet jag ;)


KÄRLEK

Jag och min pojkvän i Thailand, Bangkok <3

H&M

Hej Hej
Tänkte lägga upp några bilder som jag hade köpt från H&M, tycker väldigt mycket om de. De påminner mig mycket om sommaren, vill bara köpa fler och fler sommar plagg. Anyway here u go:


Blommig jumpsuit 199 kr


Blommig kjol 99 kr


Svart jumpsuit 149 kr

// M.M