tisdag 31 maj 2011

Summer day

Ohh vilken underbar dag,25 grader och super soligt. Var tyvärr tvungen och jobba till tre och efter var jag så trött så jag kunde inte njuta av solen så mycket. Träffade iallafall mina vänner, simen och jessy. De ska sova över hos mig idag och det ska även min pojkvän pouria, så ikväll får vi fyra ha en riktig myskväll ;)

måndag 30 maj 2011

Chillar

Hejsan bloggen
Sitter och chillar just nu med min pojkvän pouria och min vän jessy som har kommit ända från Göteborg. Har inte hänt så mycket,har börjat och packat mina grejer för att flytta ut men det blev ändrade planer, får nog stanna kvar i tre veckor till. Ska sova snart så vi för höras imorgon. Godnatt allihoppa.

onsdag 25 maj 2011

Best movie ever

Är tillbaka hem till mig från en bio kväll, såg premiären på hang over 2 och jag måste verkligen säga att den är the best movie ever. Filmen var så roligt, kunde inte sluta och skratta. Träffade på mina kusiner också som också kollade på det, hade verkligen en trevlig kväll. Rekomenderar verkligen filmen så gå och se, ni kommer inte ångra er.

Ska iallafall gå och lägga mig, måste gå och jobba imorgon. Godnatt på er.

Marii

All my life

Måste bara lägga upp en låt som jag verkligen älskar, den är gammal men utav någon anledning har jag tänkt på det i två dagar.


Hangover 2

Kommit tillbaka från stan, jag och min pojkvän hade köpt presenter till min mamma. Det blev en väska som min pojkvän har köpt och en halsband som jag har köpt. 



Ska gå på bio senare med min pojkvän, ska kolla på hangover 2, ohh längtar så mycket. Älskar hangover, jag verkligen dog av skratt på hangover 1 så jag hoppas att det blir lika bra.
Får höras lite senare då, hej så länge.

M.M

tisdag 24 maj 2011

Graaaattiiiiiis :)

Vill bara tillägna den här inlägget till min vän Sheila som har fått körkortet idag :)
Grattis till körkortet, är super glad för dig och jag hoppas du vet vad som gäller: U gonna drive me whenever i want :D:D

Grattis igen <3

Piiiiictuuuure tiiiiiiime

Börjar inse att jag är väldigt dåligt på att ta bilder och lägga upp, så nu har jag bestämt mig med att oftare ta bilder så jag kan åtminstånde kunna lägga upp vissa av de. Här bjuder jag iallafall lite bilder på lilla mig:)
Enjoy ;)





M.M

Call me sweetheart

På torsdag nästa vecka fyller min mamma år, och nu måste jag gå till stan imorgon och hitta en present till henne. MEN min mamma är verkligen inte den lättaste personen att hitta något att köpa till. Hon bruka inte vilja ha mycket. Har någon av er något förslag vad man kan köpa??


All my life I was waiting for someone like you

Hellu
Mår fortfarande dålig, vet faktiskt inte vad som är med mig, fick tyvärr sjukanmälla mig imorgon igen.
Måste börja jobba igen om jag vill tjäna pengar ;) Måste börja städa också snart, måste också börja packa för att jag ska flytta igen. Gaah vill verkligen inte, trivs jätte mycket här. Bör nog börja med städningen så vi hörs snart .

M.M

måndag 23 maj 2011

Bloglovin

Nu kan ni som vill följa min blogg på bloglovin :)

Måndag

Hej allihoppa
Hur mår ni alla? Jag mår ganska dåkigt faktist, fick helt plötsligt jätte ont i magen, blev yr i huvudet och illamående. Skulle faktist jobba idag, gick dit kl 6 på morgonen men fick gå hem en timma efter.

I lördags åkte jag ner till Göteborg för att fira min vän julias födelsedag, hon blev 21 år, grattis igen :)
Kom fram kl 21.00 tiden,fixade mig lite, pratade, åt massa gott och lyssnade på bra musik. Sedan stack vi ut till avenyn för att festa men tyvärr så var det ingenstans som var bra så alla stack hem istället och jag åkte tillbaka till Borås. Träffade min pojkvän där sedan stack vi hem tillsammans.

För höras lite senare.
M.M

torsdag 19 maj 2011

Do you cry while watching movies?

Hejsan allihopa:)
Har varit seg med skrivandet men åt andra sidan så finns det inte mycket att skriva om just nu. Har jobbat mycket och just nu känner jag mig så utmattad. Ligger i sängen just nu och funderar på att kolla på Glee. Ska dra till stan i morgon i Borås för att ta hand om söta Kevin medans hans mamma och min kille går till skolan, ska bli kul :) sedan ska vi dra och äta på ett sushi ställe.

Nu till dagen fråga:
Gråter du medans du kollar på någon film?
Jag kan säga att jag verkligen är en cry baby, gråter alltid när det visas något sorgligt på tv. Hatar och gråta framför någon annan, känns som att de tycker att jag är bara töntig men ibland kan jag inte hålla mig ;)

Nu ska jag börja och kolla på Glee, ha det så bra så länge.
Godnatt // Marii

tisdag 17 maj 2011

Godnatt

Hejsan
Har inte bloggat mycket på de senaste dagarna, är helt trött speciellt idag, vet faktiskt inte vad som är med mig. Det kan vara min järn brist, borde nog börja med mina järn medicin om ja vill bli bättre.

Idag har jag inte gjort så mycket, har träffat min kusin shima som jag inte har sett på ett tag. Vi satt och fikade och sen prata en massa. Det var jätte skönt och träffa henne eftersom jag hade saknat henne. Sedan har jag suttit hemma och latat mig en massa men det gör inget för att jag ska jobba imorgon.

Ska iallafall sova nu om jag ska kunna vakna tidigt, godnatt på er alla och sov gott:)

// Marii


fredag 13 maj 2011

What is your greatest fear?

Vad är ditt största rädsla?

Vad min största rädsla är om någonting skulle hända med de som jag älskar och står mig nära. Men vad det gäller mig själv finns det mycket saker jag är rädd för. Det kan vara att jag fastnar i en hiss eller någon annanstans som är trångt, skulle få årets panik och bara svimma. Är rädd att flyga med flygplanen, sitter och gråter nästan varje gång jag åker någonstans eller kanske även att simma ute på havet där det är djupt. Jag har många olika rädsla kan man säga.

// Marii

onsdag 11 maj 2011

Hej hej bloggen
Tänkte skriva en liten inlägg, skriver på mon iPad just nu, har inte riktigt fattat hur allt funkar här på ipaden men jag hoppas det går bra snart. Sitter just nu och kollar på glee, mår inte så jätte bra just nu. Tror att jag håller på att bli sjuk:(. Men men ska forstätta och vila mig nu så hörs vi sen.

tisdag 10 maj 2011

lördag 7 maj 2011

Bio

Är snart på väg till bion med min pojkvän, ska gå och kolla på The adjustment buerau. Hade tänkt att kolla på Limitless eller Fast and the furious 5 men de var totalt fullbokade.

The adjustment buerau handlar om ett par som blir tillsammans, men ödet är inte att de ska vara tillsammans. Ödet s.k The adjustment buerau bestämmer sig att skilja åt de. Men det blir inte alltid så som ödet har bestämt.


// Marii

Tjohooo

Hejsan bloggen
Det har varit ett tag sen jag skrev på bloggen. Har inte varit mycket att skriva och helt ärligt talat så har jag inte orkat de senatse dagarna. Har inte gjort så mycket, jobbat och suttit hemma hela tiden de senaste dagarna. Och nu sitter jag och titttar, väntan på att min frukost ska komma.

Har tänkt och lägga upp bilder på min nya ipad och ipad skal som jag hade köpt. Köpte min Ipad på mac store för 4 395 kr och min Ipad skal från onoff för 299 kr.








// Marii

måndag 2 maj 2011

Godnatt

Ska gå och lägga mig nu, känner mig så trött. Vill bara sova en hel dag. Godnatt alla.

Kram// Marii

söndag 1 maj 2011

U can call me crazy

Hej hej
Idag har det varit en tråkig dag, känns som att jag inte har gjort någonting på hela dagen, känner mig så lat. Imorgon ska jag iallafall gå och jobba, har börjat och lära mig och plocka nu, och det innebär att jag får gå runt hela dagen och plocka kläder, det posetiva med det är att jag får gå ungefär en mil varje dag jag jobbar, gratis träning ;)

Nu till de goda nyheterna, jag har bestämt mig att köpa en ipad 2! Yaay längtar som fan till det, får ta och gå till affären och köpa det efter jobbet. Hade tänkt att beställa det från nätet för att kunna skriva mina initialler på den, men jag och min pojkvän orkade inte vänta så länge. Kanske nästa gång jag skriver kommer det bli från min ipad;)

Ha det så bra så länge // Marii