lördag 20 augusti 2011

A day in the Zoo

Hejsan allihopa
Idag har jag varit på djurparken här i Borås, det var ganska fint väder så det var kul och gå runt lite. Vädret håller ju på att bli sämre ju mer dagarna går, iallafall här i Borås.

Kanske kommer träffa lite vänner senare på kvällen, kanske drar till en café som heter Viskan, och sedan kanske drar hem till mig och spela "med andra ord". Sist vi spelade blev det tjafs och små bråk men kul var det.

Jag och min vän Loan

fredag 19 augusti 2011

Birthday

Just nu är jag och min pojkvän hemma hos hans föräldrar för att fira min killes bror. Hans släktingar har även kommit hit från Belgien tillsammans med sin son, skit söt :)
Så det kommer bli massa mat och tårta här just nu.

Fixade mina naglar igår hos min kompis Theodora, jätte fina blev de tycker jag. Det blev lösnaglar med lila glitter :), vill ju bli fin inför vår resa.


Snart drar vi till Turkiet med, måste börja packa och köpa solkräm och mm. Som tur är så finns det Internet där så förhoppningsvis kan jag uppdatera mer där borta :)

Marii

fredag 5 augusti 2011

:)

Hejsan
Nu har jag äntligen vaknat, har sovit nästan hela eftermiddagen. Klockan är 18.00 nu, och det betyder att jag måste gå hem snart. Måste städa och äta och sen sova:) har nämligen blivit små sjuknså jag orkar knappt göra något.

Har glömt och nämna det innan, men har gjort en ny tatuering på sidan av handleden och så fort jag har tilltäck till en kamera så ska jag lägga upp det.

Imorgon ska det bli en fisketur i skogen med pojkvännen och några vänner, hoppas att det inte ösregnar som det gör nu.

Hörs senare// Marii

onsdag 3 augusti 2011

10000 år sen!!

Heeeejsan allihoppa

Guud vad länge sen det var jag bloggade, känns verkligen som att det var ett år sen. Tyvärr så har jag inte haft så mycket tillgång att blogga pga att jag hade brist på internet och så måste jag erkänna att jag inte alls lust med det ett tag, har verkligen jobbat ihjäl mig. Men tyvärr så måste jag göra det ifall jag vill tjäna pengar, det ´har faktist varít rätt kul ibland, har fått lära känna nya människor men ibland har det varit mindre kul. Nu har jag iallafall tagit lite ledigt då jag har blivit sjuk, känner mig så utmattad att jag orkar knappt röra mig.

Men nu till de goda nyheterna, äntligen har vi bokat biljetter till Turkiet ( alanyia ). Ska bli hur kul som helst, längtar som fan. Det blir jag och min pojkvän Pouria och sen även våra vänner, Shek och Loan. Det är exakt 21 dagar kvar, dvs 3 veckor och jag räknar ner dagarna, har även gjort klart min reselista som jag alltid skriver innan jag ska resa någonstans.

Och till sist vill jag nämna en sak till som jag är helt glad över, ( inte för att jag ska få det snart eller något men längtar till det ändå ) och det är att jag har hittat bilen som jag vill ha, det är en nissan juke. Måste bara skaffa mig körkortet dvs börja ta kör lektioner, ta risk 1 och risk 2, klara teorin och då är bilen min!

Aja det var det jag ville säga ídag,får hoppas att jag skriver lite oftare.

// Marii

En jätte gammal bild på mig och min kompis Jessy

Min framtida bil!! Must have it!