lördag 9 juli 2011

Vågar du??

Helt underbar dag är det idag, solen skiner, och man blir helt glad utav det. 

Började dagen med att jobba på H&M, lite jobbigt var det att vakna kl 5 på morgonen, men det var värt det. Det var inte så jätte jobbigt eftersom man bara jobbade i 7 tim. 

Ohh just nu är jag såååå trött, vill bara lägga mig och sova, men istället ska jag och hela min pojkväns familj åka ner till liseberg. Åker aldrig något, vågar inte.
Vågar du??

Marii

måndag 4 juli 2011

The wedding

Kom precis hem till min pojkvän, ska ha en myskväll tillsammans. Just nu håller han på och laga hemlagade köttbullar med mosade potatis men gräddsås ( jag äter inte mosade potatis utan lagar pulver mos till mig själv).  Sedan ska vi börja med 5:e säsongen av How I met your mother marathon ;).

Tänkte lägga ut bilder från lördags men interneten är jätte seg så jag får ta det någon annan dag.




Lyckades iallafall lägga till tre bilder ;)
Marii

Am baack :)

Hejsaan allihoppa :)

Det var ett tag sen jag skrev här, har inte haft någon internet på länge så har inte kunnat skriva. Nu kan jag förhoppningsvis börja skriva oftare. 

Har varit på en bröllop i helgen, jätte kul var det. Första gången jag har varit med på en bröllop, speciellt en bröllop i en kyrka.

Snart  ska jag och min kille dra och äta thaibuffe, ska bli gott. Kommer lägga upp bilder från bröllopet när jag kommer tillbaka:)

Ha det så bra så länge // Marii